Мешканців Києва та області закликали повідомляти про дрони в поліцію

Ці повідомлення дуже важливі для оборони

Повідомлення мешканців Києва та Київської області про проліт дронів-камікадзе допомагає силам Протиповітряної оборони запобігти загрозам ворожих атак. Про це заявив начальник Національної поліції України в Київській області Андрій Нєбитов, передають "Коментарі".

"17 жовтня окупанти знову здійснили  атаку по території Києва та Київської області. Більшість дронів вдалося знищити завдяки ефективній роботі ППО. Важливу роль в успішній ліквідації безпілотників відіграли і своєчасні повідомлення громадян про повітряну небезпеку", — зазначив Нєбитов.

За його словами, кожне таке звернення миттєво передається до відповідних підрозділів Збройних Сил України.

"Закликаю усіх в разі підозрілих звуків, або появі в небі літальних об’єктів негайно сповіщати про це поліцію, військових чи інші силові структури. Дякую громадинам за єдність у протидії ворогу. Своєчасна інформація про ворожі атаки  рятує життя!" — наголосив начальник регіональної поліції.

Нагадаємо, у центрі Києва після обстрілів дронів-камікадзе перекрили рух транспорту на ділянках кількох вулиць та змінили рух громадського транспорту. Після масованої атаки та вибухів у центрі столиці змінили маршрути тролейбусів та автобусів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що внаслідок атаки ворожих безпілотників в Шевченківському районі столиці стався вибух в житловому будинку. Окрім того, ще в одній будівлі виникла масштабна пожежа на площі понад 250 квадратних метрів. Було відомо, що від вибуху після обстрілів Києва під завалами будинку загинула жінка, одну літню жінку вдалося врятувати. Пізніше стало відомо, що кількість жертв зрослаСеред загиблих — подружня пара — чоловік та його вагітна дружина. 

Читайте також, як патрульні поліцейські збили дрон "Шахід" над Києвом. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися