У Протасовому Яру у Києві висадили десятки дерев (ФОТО)

Озеленення столиці триває

У Солом'янському районі Києва висадили десятки дерев в Протасову Яру. Цією новиною поділився начальник Управління екології та природних ресурсів Київської міської державної адміністрації Олександр Возний, передають "Коментарі".

"На вулиці Протасів Яр біля муралу, присвяченого загиблому на війні активісту Роману Ратушному, висадили майже 40 дерев. Вірю, що висаджені сьогодні дерева будуть радувати ще не одне покоління киян", — прокоментував оприлюднені фото посадовець.

Окрім того, у Солом’янському районі Києва висадили десятки кущів гортензій в парку "Відрадний"

Нагадаємо, у Києві до надважкої зими в умовах воєнного стану готується Національний ботанічний сад імені М. М. Гришка НАН України. В закладі закликали усіх небайдужих допомогти у збереженні рідкісних рослин та оголосили про збір коштів на пелети для опалення оранжерей взимку. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що за попередніми прогнозами директора Укргідрометцентру Миколи Кульбіди, зима у Києві і в Україні в цілому буде теплою з температурою вищою за норму. Похолодання будуть короткочасними і можуть бути надзвичайно жорсткими. В цілому в зимовий період середня температура повітря буде близько п’яти градусів морозу. 

Дивіться також фото, як виглядає парк "Відрадний" у Києві влітку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися