На деокупованій Київщині висадили молодий ліс (ФОТО)

Що відомо про озеленення території

У Київській області в одному з деокупованих районів рятувальники з лісниками посадили дерева. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій в регіоні, передають "Коментарі".

За даними рятувальників, молоді дерева висадили у Бучанському районі Київщини на території в Макарівського лісгоспу.

"Ліс — це про майбутнє. Перемога - це про майбутнє. Життя і єдність - про сьогодні. Дякуючи нашим захисниками, ми продовжуємо дихати, живучи на своїй землі, і продовжуємо разом піклуватись про неї", — йдеться у дописі до оприлюднених фото.

У Службі порятунку вважають, що така ініціатива є дуже важливою під час війни та вірять, що дерева стануть символом відновлення, відродження та зростання української нації. Загалом висадили дерев на території площею у 2,7 гектари. Зокрема, саджали дуби та сосни.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Солом'янському районі Києва висадили десятки дерев в Протасову Яру. Це зробили на вулиці Протасів Яр біля муралу, присвяченого загиблому на війні активісту Роману Ратушному. Тут висадили майже чотири десятки дерев. 

Нагадаємо, у Києві до надважкої зими в умовах воєнного стану готується Національний ботанічний сад імені М. М. Гришка НАН України. В закладі закликали усіх небайдужих допомогти у збереженні рідкісних рослин та оголосили про збір коштів на пелети для опалення оранжерей взимку. 

Читайте також, що у Солом’янському районі Києва висадили десятки кущів гортензій в парку "Відрадний"



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Патріот

23 жовтня 2022, 12:19

Яке відношення ДСНС має до лісових ресурсів?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися