На Київщині через розмінування буде чутно вибухи

Що відомо про заплановані роботи на 25 жовтня

На Київщині тривають планові роботи з розмінування територій, через що у кількох районах буде чутно вибухи. Про це попередили у Київській обласній військовій адміністрації та рятувальники, передають "Коментарі".

"Сьогодні, 25 жовтня, у Вишгородському районі пройдуть навчання для саперів. У планах заходів – відпрацювання навичок вилучення та ліквідації вибухонебезпечних предметів", — йдеться в повідомленні.

Вибухи можуть чути й у Бориспільському районі. Тут триватиме знищення боєприпасів та снарядів. Мешканців Київської області закликали зберігати спокій та дотримуватися правил безпеки.

Як повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій України в Київській області, триватиме знищення вибухонебезпечних предметів також у Бучанському районі. Зокрема, вибухи можуть чути мешканці Бучі, Ірпеня та Гостомелю. Рятувальники також обстежать водойми в Бородянській громаді в селі Вабля та проведуть розмінування ділянок території в районі села Тетерівське та поблизу населених пунктів Мироцьке та Немішаєво.

Зараз у Києві та Київській області триває повітряна тривога. Днями у Київській області українські військові відбили щонайменше чотири потужних ракетних атаки. Керівник регіональної поліції оприлюднив фото місця падіння однієї зі збитих ракет російських окупантів в одному із районів Київської області. Ворожу ракету збили в суботу, 22 жовтня. На місці працювали поліцейські та працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій України.

Окрім того, днями в Обухівському районі Київської області з водойми дістали уламки збитої ракети російських окупантів. Про збиту ракету, що впала у водойму, рятувальникам розповіли місцеві мешканці. Люди звернулися з проханням щодо обстеження місцевої акваторії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що днями в Броварах під час повітряної тривоги прогримів потужний вибух. Броварський міський голова Ігор Сапожко повідомив, що над містом був знищений ворожий безпілотник.

Дивіться також відео, як патрульні поліцейські збили дрон-камікадзе над Києвом.

Читайте також, що у Вишгородському районі Київської області знайшли ворожий безпілотник-розвідник.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися