У Києві внесли зміни в розклад руху кількох тролейбусів

Про що варто знати пасажирам

У Києві можливе корегування останніх та перших рейсів на кількох тролейбусних маршрутах. Про це попередили пасажирів в комунальному підприємстві "Київпастранс", передають "Коментарі".

За даними столичного підприємства, корегування можливе в ніч проти 27 жовтня на тролейбусних маршрутах №5, №5-Д, №26 та №36. Це пов’язано з тим, що в цей час у Києві планують провести роботи з асфальтування проїзної частини вулиці Данила Щербаківського. Через це рух тролейбусів по вулиці Данила Щербаківського перекриють.

Обмеження діятимуть для транспорту на ділянці від станції метро "Нивки" до площі Валерія Марченка з 22:00 та до закінчення робіт. Завершити дорожні роботи та відкрити рух тролейбусів по вулиці Данила Щербаківського планують орієнтовно до шостої ранку.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві на завантаженій автомобільній трасі з 22 до 27 вересня зробили ремонт. Столичні комунальники провели ремонтні роботи на проспекті Бажана. Через це частково обмежували рух транспорту на двох смугах на ділянці від Південного мосту до шляхопроводу біля станції метро "Осокорки". Цього тижня поблизу станції метро "Осокорки" в Києві знову перекриють дорогу в напрямку Південного мосту через черговий етап ремонтних робіт на проспекті Бажана.

Нагадаємо, у Києві поблизу станції метро "Лівобережна" частково перекрили дорогу. Водіїв попередили, що обмеження руху транспорту пов’язане з проведенням ремонтних робіт. Ремонт доріг розпочали на вулиці Євгена Сверстюка. Працюватимуть на ділянці від вулиці Туманяна до будинку №27 до кінця жовтня.

Читайте також, що у Києві запустили тимчасовий маршрут автобусу №38 від вулиці Метрологічна до станції метро "Деміївська". 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися