У Києві біля метро "Чернігівська" обмежили рух транспорту (СХЕМА)

Що потрібно знати водіям

Поблизу станції метро "Чернігівська" в Києві частково перекрили дорогу через ремонтні роботи. Про це водіїв попередили в комунальній корпорації "Київавтодор", передають "Коментарі".

За даними столичних комунальників, на розв’язці на площі Чернігівській починають поточний ремонт дорожнього покриття. Роботи будуть виконувати у Дніпровському районі столиці на перетині Броварського проспекту, вулиць Гната Хоткевича та Миропільської. Ремонт дороги проведуть на з’їзді з вулиці Гната Хоткевича на Броварський проспект в напрямку виїзду з Києва, а також на виїзді з Броварського проспекту на шляхопровід у напрямку Дарницької площі.

В комунальній корпорації "Київавтодор" додали, що ремонтні роботи триватимуть з 27 до 30 жовтня. На цей час частково обмежать рух транспорту. У підприємстві також оприлюднили схему ділянки, де буде обмежено рух транспорту на час ремонту.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві на завантаженій автомобільній трасі з 22 до 27 вересня зробили ремонт. Столичні комунальники провели ремонтні роботи на проспекті Бажана. Через це частково обмежували рух транспорту на двох смугах на ділянці від Південного мосту до шляхопроводу біля станції метро "Осокорки". Цього тижня поблизу станції метро "Осокорки" в Києві знову перекрили дорогу в напрямку Південного мосту через черговий етап ремонтних робіт на проспекті Бажана.

Нагадаємо, у Києві поблизу станції метро "Лівобережна" частково перекрили дорогу. Водіїв попередили, що обмеження руху транспорту пов’язане з проведенням ремонтних робіт. Ремонт доріг розпочали на вулиці Євгена Сверстюка. Працюватимуть на ділянці від вулиці Туманяна до будинку №27 до кінця жовтня.

Читайте також, що на міжнародній трасі Київ — Чернігів відновили зруйнований міст.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися