На міжнародній трасі Київ — Чернігів відновили міст (ФОТО)

Коли повністю відкриють проїзд на оновленому шляхопроводі

На під’їзді до Чернігова відновили міст на міжнародній трасі Київ – Чернігів – Нові Яриловичі. Про це повідомили в Службі автомобільних доріг України, передають "Коментарі".

За даними "Укравтодору", міст на трасі був зруйнований під час активних бойових дій. Це сталося на початку березня, коли російські окупанти намагалися прорватися до Чернігова зі сторони Ягідного.

"Тут їх “гостинно” зустріли оборонці Чернігова. Прорватися в місто загарбники так і не змогли.  Міст в результаті підриву був знищений вщент. У квітні після деокупації області рух транспорту відновили, збудувавши тимчасову переправу", — розповіли в Службі автомобільних доріг України.

Паралельно дорожники розбирали завали, а у серпні бригада мостовиків розпочала будівництво нової штучної споруди. Повністю відкрити рух по оновленому мосту на міжнародній трасі Київ – Чернігів планують в листопаді.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві на завантаженій автомобільній трасі з 22 до 27 вересня зробили ремонт. Столичні комунальники провели ремонтні роботи на проспекті Бажана. Через це частково обмежували рух транспорту на двох смугах на ділянці від Південного мосту до шляхопроводу біля станції метро "Осокорки". Цього тижня поблизу станції метро "Осокорки" в Києві знову перекриють дорогу в напрямку Південного мосту через черговий етап ремонтних робіт на проспекті Бажана.

Нагадаємо, у Києві поблизу станції метро "Лівобережна" частково перекрили дорогу. Водіїв попередили, що обмеження руху транспорту пов’язане з проведенням ремонтних робіт. Ремонт доріг розпочали на вулиці Євгена Сверстюка. Працюватимуть на ділянці від вулиці Туманяна до будинку №27 до кінця жовтня.

Читайте також, що у Києві запустили тимчасовий маршрут автобусу №38 від вулиці Метрологічна до станції метро "Деміївська". 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Ктулху

26 жовтня 2022, 04:14

Где Ягодное, а где Яриловичи... Кто дурак?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися