З Києва запустять нові маршрути поїздів та відновили кілька рейсів

Подробиці розповіли в "Укрзалізниці"

Нові маршрути поїздів з Києва за кількома напрямками готуються запустити найближчим часом. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію компанії "Укрзалізниця".

Поїзд № 111/112 Ізюм – Київ далекого сполучення до столиці курсуватиме для жителів звільненої від російських окупантів Харківщини. Поїзд № 131/132 Запоріжжя – Львів прямуватиме через Київ, Житомир та Ковель для зручного сполучення північного Полісся з Волинню, Львівщиною, столицею та Дніпром.

Також відновлюють маршрути поїздів, що курсували до початку повномасштабної війни:

·       № 7/8 Київ – Чернівці отримав зручне ранкове прибуття до Чернівців о 08:28;

·       № 49/50 Київ – Трускавець пришвидшується на три години і прибуватиме о 08:45.

Нагадаємо, кілька маршрутів поїздів з Києва курсуватимуть за оновленим графіком. Позитивних змін зазнали швидкісні поїзди Інтерсіті+ з Києва до Перемишля та в зворотному напрямку. Окрім того, час відправлення поїздів напрямків Київ – Харків – Київ та Київ – Чернігів – Київ став зручнішим для пасажирів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві до Дня залізничника організували ретротур на легендарному гайворонському паровозі Гр-280. Святковий ретротур Гайворонською вузькоколійкою відбудеться за маршрутом Гайворон — Бершадь. Організатори обіцяють учасникам подорож на поїзді, який везтиме старовинний 70-річний паровоз. Пасажири зможуть побачити мальовничі краєвиди українського Поділля та скоштувати смачну уху в казані на березі Південного Бугу під виступ народного музичного колективу. Подробиці — за посиланням.

Читайте також, що на Київській дитячій залізниці цими вихідними закривають сезон-2022.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися