У Київській дитячій залізниці запросили на закриття сезону

Обіцяють цікаву розважальну програму

На Київській дитячій залізниці цими вихідними закривають сезон-2022. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію "Укрзалізниці".

За даними перевізника, у суботу та неділю, 29 та 30 жовтня, осі бажаючі зможуть останній в цьому році раз мандрувати Київською дитячою залізницею.

"Цей сезон був неймовірно насиченим, ми дарували радість нашим пасажирм, незважаючи ні на що. Чекаємо всіх маленьких відвідувачів разом із батьками на борту нашого поїзда, і обіцяємо незабутні пригоди, які ми обов'язково повторимо наступного року. А ще, 30 жовтня ми вчергове розіграємо серед наших найменших гостей іграшкові паровозики Chuggington!" — йдеться в повідомленні "Укрзалізниці".

Щоб взяти участь в розіграші від залізниці, потрібно обов'язково зберігати квитки.

Київська дитяча залізниця знаходиться в Сирецькому парку по вулиці Парково-Сирецька, 4. Сюди можна зручно доїхати Київською кільцевою електричкою до станції Сирець. Поїзди тут курсують у будні — з 10:30 до 17:10, у вихідні — з 10:30 до 18:50.

Нагадаємо, кілька маршрутів поїздів з Києва курсуватимуть за оновленим графіком. Позитивних змін зазнали швидкісні поїзди Інтерсіті+ з Києва до Перемишля та в зворотному напрямку. Окрім того, час відправлення поїздів напрямків Київ – Харків – Київ та Київ – Чернігів – Київ став зручнішим для пасажирів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві до Дня залізничника організували ретротур на легендарному гайворонському паровозі Гр-280. Святковий ретротур Гайворонською вузькоколійкою відбудеться за маршрутом Гайворон — Бершадь. Організатори обіцяють учасникам подорож на поїзді, який везтиме старовинний 70-річний паровоз. Пасажири зможуть побачити мальовничі краєвиди українського Поділля та скоштувати смачну уху в казані на березі Південного Бугу під виступ народного музичного колективу. Подробиці — за посиланням.

Читайте також, що у Києві забезпечать генераторами залізничний вокзал "Дарниця"



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися