В столичному парку висадили десятки екзотичних дерев (ФОТО)

Де у столиці провели чергове озеленення

Столичний парк "Привокзальний" став ще зеленішим завдяки тому, що в зоні відпочинку висадили десятки екзотичних дерев та кущі калини. Про це повідомили у Дарницькій районній державній адміністрації, передають "Коментарі".

За даними відомства, у парку "Привокзальний" висадили пів сотні катальп, 80 тамариксів та ще 15 кущів калини. Зовсім скоро ці дерева та кущі порадують киян неймовірною красою. У Дарницькій районній державній адміністрації зазначили, що за весь час в столичному парку "Привокзальний" висадили понад пів сотні хвойних дерев, стільки ж — листяних дерев та понад півтори тисячі кущів.

Нагадаємо, у Київській області під час дії воєнного стану заборонили полювання. Рішення про заборону полювання на території регіону ухвалили під час засідання оперативного штабу Ради оборони Київської області. Однак в якості винятку дозволено полювання для регулювання чисельності окремих мисливських видів звірів. Також у Київській області дозволили користувачам мисливських угідь усіх форм власності відстрілювати звірів для забезпечення біотехнічних заходів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Білоцерківському районі Київської області провели зариблення Веселокутського водосховища тонами риби. Водойму, що розташована в селі Веселий Кут, зариблювали протягом двох днів. За цей час у водосховище вселили 7,6 тисяч товстолобів, 2,9 тисяч білого амура та 2,5 тисячі коропа. У Київському рибоохоронному патрулі нагадали, що для того, щоб провести будь-яке зариблення водойми, необхідно дотримуватися встановлених українським законодавством правил.

Читайте також, що на Київщині набула чинності заборона на вилов риби.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися