У КМВА порівняли визволення Києва від фашистських загарбників у 1943 році із сьогоденням

6 листопада 1943 року Київ був звільнений від фашистських загарбників

6 листопада 1943 року, під час Другої світової війни, Київ був звільнений від фашистських загарбників. Очільник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко привітав киян із Днем визволення Києва.

"6 листопада 1943 року, під час Другої світової війни, Київ був звільнений від фашистських загарбників. Сьогодні рашистські загарбники намагаються звільнити Київ і всю Україну від електрики, води, тепла ... і від українців. Впевнений, вистоїмо і переможемо! Пам'ятаємо Нашу історію і те, що саме ми є нащадками тієї великої Перемоги над нацизмом, творцями сьогоднішньої Перемоги, яка так необхідна Україні і всьому цивілізованому Світу!", - сказав він.

Делегація з Ізраїлю оглянула руїни в Ірпені та була вражена. Делегація була вражена масштабами руйнувань, яких зазнало місто-Герой Ірпінь внаслідок ворожої окупації, передають "Коментарі".

"Всіх членів ізраїльської делегації дуже вразили наслідки військової агресії російської федерації. Я вважаю, що ніхто не міг уявити, що таке можливо у 21 столітті. Під час сьогоднішньої зустрічі ми домовилися про подальшу співпрацю, а представники делегації запропонували свою допомогу у відновленні житлового фонду та облаштуванню укриттів для мешканців Ірпінської громади", – зазначив керуючий справами виконавчого комітету Ірпінської міської ради Дмитро Негреша.

У КМДА розглядають найгірший сценарій подій: повну відсутність світла, води та тепла.

"Через ракетні атаки агресора на об’єкти критичної інфраструктури розглядаємо різні сценарії розвитку подій. Найгірший – коли взагалі не буде електроенергії, водо- та теплопостачання. На цей випадок більше тисячі пунктів обігріву в нашому місті ми готуємо", - йдеться у повідомленні.

Джерело: https://t.me/VA_Kyiv/417


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


соломія

7 листопада 2022, 11:18

таке порівняння проводити неправильно. у Другій світовій війні один "концтабір" воював з іншим "концтабором" і Україна від одного поневолювача переходила до іншого поневолювача

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися