Відключення світла та опалення: скільки пунктів обігріву на Київщині вже готові

Пункти обігріву забезпечені всім необхідним

У Київській області підготували 754 пункти обігріву в усіх громадах області. Про це повідомив голова Київської ОВА Олексій Кулеба.

"Перевіряємо пункти обігріву на Київщині. Уже підготували 754 об’єкти в усіх громадах області. У них є запаси води та їжі, теплого одягу і ковдр. Ми маємо справу з країною-терористом, тому мусимо бути готовими й до екстрених умов. Це наш цивільний фронт", - зазначив він. 

Пункти обігріву забезпечені приладами резервного живлення, у більшості випадків – генераторами. Також вони оснащені різними джерелами тепла: пічками, електричними обігрівачами, тепловими пушками.

З адресами та місцерозташуванням найближчого пункту обігріву можна ознайомитися в органах місцевого самоврядування.

Пункти функціонуватимуть у період зниження температури повітря, можливого відключення електроенергії або опалення.

Генератори, теплі ковдри та навіть кінотеатр: як виглядає пункт обігріву в Києві (ФОТО). КМДА опублікувала фото пункту обігріву в одному з районів міста. На фото можна побачити генератори, їдальню, пральні машини, кухонні прилади, запас їжі та медикаментів, ковдри та одяг, укриття та навіть кінотеатр.

Пункти обігріву обладнують всім необхідним: теплом, освітленням, санвузлами, їдальнями, місцями для відпочинку, банками теплого одягу та теплими ковдрами, генераторами для аварійного живлення, тепловими гарматами. Про це повідомляють "Коментарі".

У кожному районі Києва облаштують по 100 пунктів обігріву. У кожному районі Києва підготують в середньому по 100 пунктів обігріву на випадок критичних пошкоджень системи опалення взимку, пишуть "Коментарі".

До Києва везуть теплові гармати, - Віталій Кличко. На випадок відсутності в будинках Києва електрики та опалення через російські обстріли міська влада Києва готується забезпечувати мешканців теплом у різні способи. В тому числі за допомогою теплових гармат, передають "Коментарі".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися