В Броварах відпрацювали ситуацію зі застосуванням хімічної зброї (ФОТО)

Подробиці розповів мер міста

В Броварах сьогодні, 15 листопада, спільно з Броварською районною військовою адміністрацією провели навчання для відпрацювання та координації дій служб екстреного реагування в умовах застосування хімічної зброї. Подробиці розповів Броварський міський голова Ігор Сапожко, передають "Коментарі".

За його словами, в Броварах спільно працювали Державна служба з надзвичайних ситуацій, екстрена та невідкладна медична допомога, відділ лабораторних досліджень, військові та місцеві комунальні служби.

"Відпрацювали умовну надзвичайну ситуацію з застосуванням хімічної чи радіологічної зброї, організувавши мобільний пункт прийому населення для обстеження, надання першої допомоги та подальшого транспортування потерпілих до закладів охорони здоров’я", — розповів Сапожко.

Мер Броварів додав, що за результатами навчання визначать потреби та необхідні подальші заходи для забезпечення роботи таких пунктів у разі виникнення надзвичайної ситуації. Броварський міський голова Ігор Сапожко оприлюднив фото, як проводили навчання в місті.

Нагадаємо, в Київській області розпочались навчання захисту населення в умовах війни, під час яких змоделюють надзвичайні ситуації. Мешканців регіону закликали зберігати спокій.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що командувач обороною Києва Олександр Павлюк анонсував початок військових навчань за участі підрозділів угруповання сил та засобів оборони столиці. Військові навчання розпочали з 15 листопада в межах столиці та Київської області. Навчання триватимуть до 17 листопада. В тренуваннях з нарощування бойових навичок під час оборонної операції візьмуть участь підрозділи угруповання сил та засобів оборони Києва. Під час тренувань відбудуться практичні дії із залученням військових, військової техніки та озброєння.

Читайте також, як навколо Києва будують систему оборони на випадок повторної атаки російських окупантів



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися