У Києві відновили теплопостачання та подачу води

Що розповіли у військовій адміністрації столиці

У Києві після потужних ракетних обстрілів російських окупантів відновили електропостачання на об‘єктах критичної інфраструктури. Про це поінформував начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко, передають "Коментарі".

"Завдяки злагодженій роботі енергетиків, працівників всіх комунальних служб міста Києва на даному етапі живлення об‘єктів критичної інфраструктури — відновлено. Водо- та теплопостачання працює в штатному режимі", — заявив Попко.

Водночас, керівник військової адміністрації Києва не повідомив про ситуацію з електропостачанням в столиці.

Нагадаємо, 15 листопада внаслідок ракетного обстрілу Києва загинула літня жінка, ще одна людина постраждала. Через ракетний обстріл Києва в столиці призупиняли роботу червоної гілки метро. Після ракетних ударів по Києву і тривалої повітряної тривоги метро відновило рух в звичайному режимі. Загалом по Києву російські окупанти випустили 21 ракету, з яких 18 знищили сили Протиповітряної оборони.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві під час повітряної тривоги та ракетного обстрілу столиці скасували планові відключення електроенергії та ввели екстрені. Пів столиці опинилася без світла. Киян попередили, що під час вимкнення електроенергії системи сповіщення про повітряну тривогу у столиці не працюють.

Джерело: https://t.me/VA_Kyiv/442


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися