Представники Світового Банку на власні очі побачили знеструмлену Бучу після ракетної атаки

Делегація Світового Банку відвідала Бучу на Київщині

Делегація Світового Банку відвідала Бучу. Про це повідомляє Бучанська міська рада.

"Анна Б’єрде, віце-президент СБ у справах країн Європи та Центральної Азії, на власні очі побачила знеструмлене місто після ракетної атаки росіян", - йдеться у повідомленні.

Делегація відвідала Храм Андрія Первозванного, де під час окупації була розташована Братська могила.

У розмові з заступником голови КОВА Віталієм Власюком та заступницею Бучанського міського голови Михайлиною Скорик-Шкарівською делегація обговорила допомогу Світового Банку Київщині – зокрема, громадам, що постраждали під час окупації.

Також була обговорена необхідність створення в Україні єдиної бази загиблих для спрощення ідентифікації жертв воєнних злочинів.

Делегація з Ізраїлю оглянула руїни в Ірпені та була вражена. Делегація була вражена масштабами руйнувань, яких зазнало місто-Герой Ірпінь внаслідок ворожої окупації. 

"Всіх членів ізраїльської делегації дуже вразили наслідки військової агресії російської федерації. Я вважаю, що ніхто не міг уявити, що таке можливо у 21 столітті. Під час сьогоднішньої зустрічі ми домовилися про подальшу співпрацю, а представники делегації запропонували свою допомогу", – зазначив керуючий справами виконавчого комітету Ірпінської міської ради Дмитро Негреша.

Читайте также