У Київській області повернулися до планових відключень світла

Де подивитись графік вимкнень електроенергії

У Київській області сьогодні, 18 листопада, ввели погодинні відключення світла замість екстрених. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію компанії ДТЕК Київські регіональні електромережі.

За даними оператора системи розподілу електроенергії, адреси стабілізаційних відключень, що будуть відбуватися лише після розпорядження державної енергокомпанії НЕК "Укренерго", можна подивитись на офіційному сайті компанії ДТЕК Київські регіональні електромережі.

Щоб дізнатися коли може бути відсутнє електропостачання потрібно вказати назву населеного пункту, дізнатися групу та час можливої відсутності світла. Якщо за адресою час не визначається, з високою вірогідністю відключення у цьому населеному пункті не буде. Також споживачів попередили, що можлива похибка у часі відключень світла в межах 30-40 хвилин. Це пов’язане з перепідключеннями електропостачання між групами споживачів.

Напередодні виконавчий директор ДТЕК Дмитро Сахарук заявив, що в Київській області електроенергії може не бути днями з вмиканням на дві-три години. На питання пояснити заклики Київської обласної військової адміністрації готуватися до тривалих відключень світла та наскільки вони можуть бути тривалими Сахарук заявив, що зараз мова йде вже не про планові відключення, а про планові включення електроенергії.

Нагадаємо, 17 листопада у Київській області сили Протиповітряної оборони збили декілька ворожих повітряних об’єктів, що цілились в критичну інфраструктуру. Як розповів керівник Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба, влучання ракет російських окупантів в Київській області немає, однак на території України є влучання в об’єкти критичної інфраструктури. Це означає, що в регіоні будуть продовжуватись екстрені відключення електроенергії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в ДТЕК Київські електромережі відреагували на вимоги киян, викладені в петиції до столичної влади щодо контролю за відключеннями електроенергії та інших комунальних послуг у Києві. Авторка петиції №11447 Лана Воронцова обурена тим, що графіки відключень світла, що розробили компанії ДТЕК з Yasno, не працюють



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися