Про відключення світла у Києві та Київській області розповіли в "Укренерго"

Що відомо про вимкнення електроенергії 21 листопада

У Києві та Київській області в понеділок, 21 листопада, не планують аварійні відключення світла. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію НЕК "Укренерго".

За даними енергетичної компанії, у Києві та Київській області, а також в інших регіонах України 21 листопада обмежувати постачання електроенергії будуть за графіком.

"Завтра, 21 листопада, з 00:00 до 24:00 у всіх регіонах України будуть застосовані планові відключення. Протягом вихідних днів нам вдалося дещо пом’якшити обмеження споживання, незважаючи на різке похолодання. На понеділок, 21 листопада, додаткові аварійні відключення також не прогнозуються", — заявили в "Укренерго". 

По Київській області адреси стабілізаційних відключень можна подивитись на офіційному сайті компанії ДТЕК Київські регіональні електромережі, по Києву — на офіційному сайті ДТЕК Київські електромережі.

Щоб дізнатися коли може бути відсутнє електропостачання потрібно вказати назву населеного пункту, дізнатися групу та час можливої відсутності світла. Якщо за адресою час не визначається, з високою вірогідністю відключення у цьому населеному пункті або за цією адресою не буде. Також споживачів попередили, що можлива похибка у часі відключень світла в межах 30-40 хвилин. Це пов’язано з перепідключеннями електропостачання між групами споживачів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в ДТЕК Київські електромережі відреагували на вимоги киян, викладені в петиції до столичної влади щодо контролю за відключеннями електроенергії та інших комунальних послуг у Києві. Авторка петиції №11447 Лана Воронцова обурена тим, що графіки відключень світла, що розробили компанії ДТЕК з Yasno, не працюють

Читайте також, що влада Києва не виключає блекауту в столиці.

Джерело: https://t.me/Ukrenergo/1710


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися