Врятована на Донбасі левиця народила левенят на Київщині (ВІДЕО)

Як виглядають левенята та як почувається хижа родина

В Центрі порятунку тварин, розташованому в Борисполі, вагітна левиця, врятована із Донецької області, народила трьох левенят. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію закладу.

Зоозахисники розповіли, що вся врятована хижа родина почувається добре. Левенята ростуть та міцніють, левиця годує, вмиває, піклується про них, сама ж отримує додаткову порцію їжі. Для левів життєве важливо підтримувати тепло у вольєрі. Для обігріву в Центрі порятунку тварин використовують інфрачервоні лампи, а через постійні відключення світла — генератор. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що з початку повномасштабного вторгнення російських військ в Україну Київський зоопарк прихистив дев’ять єнотів. У закладі анонсували відкриття нової великої спільної експозиції з зоопарківськими та врятованими єнотиками. У столичному зоопарку також відреагували на викрадення єнота зі звільненого від російських окупантів Херсону.

Нагадаємо, у Київській області під час дії воєнного стану заборонили полювання. Рішення про заборону полювання на території регіону ухвалили під час засідання оперативного штабу Ради оборони Київської області. Однак в якості винятку дозволено полювання для регулювання чисельності окремих мисливських видів звірів. Також у Київській області дозволили користувачам мисливських угідь усіх форм власності відстрілювати звірів для забезпечення біотехнічних заходів.

Читайте також, як у Києві через козулю сталася ДТП та як врятували тварину.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися