У Києві вилучили контрабандні сигарети, що відправляли до Ізраїлю (ФОТО)

Про контрабанду тютюнових виробів розповіли митники

На Київській митниці виявили посилки, вщент забиті сигаретами насипом, що прямували до Ізраїлю під виглядом дитячого харчування. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію відомства.

У чотирьох міжнародних поштових відправленнях столичні митники виявили тисячі контрабандних сигарет. Посилки прямували з України, з Чорноморська, до Ізраїлю в місто Герцлія. Всі посилки були вщент заповнені сигаретами без упаковок – насипом.

В документах для митного контролю відправник зазначив, що відправляє до Ізраїлю дитяче харчування загальною вартістю 24 долари. Сигарети прямували від одного відправника до двох отримувачів. Київські митники вилучили 3,6 тисяч сигарет Rothmans, Marvel та Black Devil. Вартість вилученого оцінили у 14,6 тисяч гривень. На відправника сигарет склали адміністративні протоколи про порушення митних правил. У Київській митниці також нагадали, що законодавством України пересилання сигарет за кордон заборонено.

Нагадаємо, столичні митники викрили спробу незаконного пересилання з України до США пристроїв для несанкціонованого відмикання замків. Нелегальний товар виявили під час перевірки посилки з Чернівців. В документах для митного контролю було зазначено, що до США відправляють десять інструментів вартістю 300 доларів. Однак в міжнародному відправленні замість легальних інструментів знайшли відмички українського виробництва.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Гостомелі відновив роботу відділ митного оформлення "Вишневе". Український офіс міжнародної логістичної компанії "Кюне і Нагель", де розташовано митний пост, планує за кілька тижнів планують завершити розчищення території від завалів, спричинених бойовими діями. Зараз на території компанії "Кюне і Нагель" знов працює місце прибуття автотранспорту на площі 4,5 тисячі квадратних метрів. Роботу митного складу не тільки відновили, а й збільшили його площу майже вдвічі — з 234 до 450 квадратних метрів. Тут також знаходиться особовий склад підрозділу митного оформлення Київської митниці.

Читайте також, що у Києві та Київській області вилучили велику кількість підроблених ліків від раку.

 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися