На Київщині близько 60 населених пунктів повністю знеструмлено

Фахівці продовжують ліквідацію наслідків негоди

У Київській області через сніг та дощ, налипання мокрого снігу упродовж 21-22 листопада відбулися аварійні відключення. Бригади ДТЕК продовжують ліквідацію наслідків негоди. Про це повідомляє КОДА.

Зазначається, що фахівці вже повернули світло у 39 населених пунктів, що були знеструмлені повністю, та 66 – частково.

"Станом на 09:00 повністю знеструмленими залишаються 57 населених пунктів та 102 – частково. Через пориви вітру повністю знеструмлені 60 ліній електропередачі 6-10 кВ та 26 – частково, 1400 трансформаторних підстанцій. В аварійно-відновлювальних роботах наразі задіяні 75 бригад", - йдеться у повідомленні.

Крім аварійних, наразі в області застосовуються стабілізаційні відключення світла згідно з графіком.

Як зберігати продукти в умовах тривалих відключень світла: поради для киян. Держпродспоживслужба опублікувала поради для мешканців столиці, як зберігати продукти і безпечно харчуватися в умовах тривалих відключень світла. Про це повідомляє КМДА.

Дорожники вивезли з вулиць Києва сотні тонн снігу (ФОТО). Дорожники прибирають сніг у Києві – за вихідні на спеціалізовані майданчики перевезено 350 тонн. Про це повідомляє КМДА, передають "Коментарі".

У Києві компенсують вартість генераторів для багатоповерхівок: взірець заяви. У Києві відшкодовуватимуть 75% вартості електрогенераторів для багатоповерхівок. Про це повідомили у Київській міськраді.

У столиці затвердили Міську цільову програму часткового відшкодування вартості закупівлі електрогенераторів та будь-яких незалежних приладів альтернативного живлення для забезпечення потреб ОСББ та ЖБК на випадок відключень. Для отримання компенсації необхідно заповнити заяву та подати пакет документів до районних держадміністрацій Києва.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися