В Києві змінили графік роботи метро та зупинили трамваї

Як курсує транспорт в столиці

Через пошкодження енергосистеми України, завдані російськими обстрілами, в Києві зупинили роботу трамваїв та змінили графік роботи метро. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської міської державної адміністрації.

За даними мерії столиці, поїзди метро з 23 листопада курсуватимуть із інтервалом близько 10 хвилин. Такий графік руху буде застосовуватись у Києві відсьогодні до стабілізації ситуації в енергосистемі країни. Підземні станції столичного метро працюють як укриття.

Окрім того, у Києві через необхідність обмежити споживання електроенергії тимчасово припинили роботу трамваї. Після стабілізації ситуації трамваї відновлять роботу у столиці, але збільшать інтервал руху до 40 хвилин. Тимчасово зупинили у Києві і столичний фунікулер. Такий графік руху електротранспорту в столиці буде застосовуватись до стабілізації ситуації в енергосистемі України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що ракета російських окупантів влучила в багатоповерхівку у Вишгородському районі Київської області. Після вибуху в житловому будинку почалася пожежа. Внаслідок вибуху поранено два десятки людей, одна людина загинула.

Нагадаємо, в Києві внаслідок ракетних обстрілів загинуло троє людей, ще одинадцять — поранені. Через ракетні обстріли у деяких районах столиці немає світла, в усьому Києві через обстріли призупинили постачання води.

В Міністерстві оборони України повідомили, що 23 листопада російські окупанти вчергове завдали масованого ракетного удару по об’єктах критичної інфраструктури України із літаків стратегічної авіації та кораблів Чорноморського флоту. Загалом по Україні випусти близько 70 крилатих ракет Х-101/Х-555, "Калібр", з яких 51 ракету знищено силами та засобами протиповітряної оборони. Крім того, на півдні України знищено п’ять ударних безпілотних літальних апаратів типу "Ланцет".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Михаил

23 листопада 2022, 20:41

Какого х...я наши руководители позволили п..сам нанести очереной удар? Доколе мы страдаем, а говнострана живет?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися