У Києві після обстрілів до майже всіх будинків повернули світло та воду

Що відомо про ситуацію в столиці

У Києві після ракетних обстрілів російських окупантів майже повністю відновили електропостачання. Про ситуацію в столиці розповіли у Київській міській військовій адміністрації, передають "Коментарі".

"Ситуація в Києві. Без електропостачання, в режимі аварійного відключення залишається 25% відсотків житлового фонду міста. Громадський транспорт працює – як підземний, так і наземний. Замість трамваїв, з метою економії електроенергії на їхні маршрути вийшли автобуси", — повідомили у військовій адміністрації Києва.

В відомстві додали, що на лівому березі столиці водопостачання відновили. На правому березі подачу води обіцяють повністю відновити до опівдня. Усі аварійні бригади та комунальні служби Києва працюють над ліквідацією наслідків ракетної атаки на столицю, що трапилась 23 листопада.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Вишгородському районі внаслідок ракетного обстрілу 23 листопада поранені десятки людей, серед постраждалих — діти. Одна з ракет російських окупантів влучила в багатоквартирний житловий будинок у Вишгороді. Після вибуху почалася пожежа. Внаслідок вибухів поранено 35 людей, чотири людини загинуло. 

Нагадаємо, в Києві внаслідок ракетних обстрілів загинуло троє людей, ще одинадцять — поранені. Через ракетні обстріли у деяких районах столиці немає світла, в усьому Києві через обстріли призупинили постачання води.

В Міністерстві оборони України повідомили, що 23 листопада російські окупанти вчергове завдали масованого ракетного удару по об’єктах критичної інфраструктури України із літаків стратегічної авіації та кораблів Чорноморського флоту. Загалом по Україні випусти близько 70 крилатих ракет Х-101/Х-555, "Калібр", з яких 51 ракету знищено силами та засобами протиповітряної оборони. Крім того, на півдні України знищено п’ять ударних безпілотних літальних апаратів типу "Ланцет".

Джерело: https://t.me/VA_Kyiv/470


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Путлер хуйло

24 листопада 2022, 19:32

Чес ибаный! До сих пор света нету!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися