Відновлення водопостачання: киянам радять не користуватися водою одразу

Після тривалої відсутності води фахівці радять перед використанням провести її спуск

У Києві вода відповідає нормам, однак після тривалої її відсутності фахівці радять спочатку провести спуск води. Про це повідомляє КМДА, передають "Коментарі".

ГУ Держпродспоживслужби в м. Києві надало рекомендації щодо використання води після тривалого відключення.

Рекомендується:

- провести спуск води;

- набрати порцію води у прозорий посуд та візуально оцінити її забарвленість, наявність сторонніх домішок і стороннього запаху;

- у разі наявності виражених ознак забруднення питної води – незвичний колір, наявність домішок, сторонній запах – поки не вживати воду та повідомити проблему варто надавача послуг із водопостачання – ПрАТ "АК "КИЇВВОДОКАНАЛ" або Контактний центр міста Києва 1551.

Фахівці також радять використовувати засоби для фільтрування води та мінімізувати вживання сирої води. Варто використовувати кип’ятіння як додатковий захід знезараження питної води.

Як зберігати продукти в умовах тривалих відключень світла: поради для киян. Держпродспоживслужба опублікувала поради для мешканців столиці, як зберігати продукти і безпечно харчуватися в умовах тривалих відключень світла.

Киян попереджають про утворення буруль на дахах та деревах. Киян попереджають про утворення буруль на дахах та великих деревах і закликають бути обачними та обережними. Міська влада закликає перехожих бути обачними, оскільки падіння снігу або льоду з даху може призвести до тяжких наслідків.

Дорожники вивезли з вулиць Києва сотні тонн снігу (ФОТО). Дорожники прибирають сніг у Києві – на спеціалізовані майданчики перевезено 350 тонн. Про це повідомляє КМДА, передають "Коментарі".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Партия 5.10

26 листопада 2022, 07:16

Надо сперва спустить недомерка и вора Кличко в очко, тогда и вода наладится

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися