Сьогодні Київ накриє снігопад: водіїв просять не користуватися власними авто

У столиці прогнозують снігопади і морози

На сьогодні, 27 листопада, метеорологи прогнозують снігопади. Про це повідомляє КМДА, передають "Коментарі".

Зазначається, що мокрий сніг з дощем також можливий у понеділок. А вже з середини наступного тижня температура опуститься до -2°C вдень і -5°C вночі.

"Закликаємо водіїв бути уважними на дорогах. За можливості не виїжджайте на власних авто під час снігопаду. Пішоходів просимо бути обачними, користуватися флікерами і ліхтариками в темний час доби", - йдеться у повідомленні КМДА.

Також повідомляється, що дорожники готові до зміни погодних умов. Комунальна корпорація "Київавтодор" має 525 одиниць основної і додаткової техніки, яку використовують для прибирання снігу й протиожеледної обробки покриття.

Киян попереджають про утворення буруль на дахах та деревах. Міська влада закликає перехожих бути обачними, оскільки падіння снігу або льоду з даху може призвести до тяжких наслідків.

Дорожники вивезли з вулиць Києва сотні тонн снігу. Дорожники прибирали сніг у Києві – на спеціалізовані майданчики перевезено 350 тонн. Про це повідомляє КМДА, передають "Коментарі".

Кличко розповів, скільки мешканців Києва вже скористалися пунктами обігріву. До столичних пунктів обігріву протягом кількох останніх днів звернулися 3600 мешканців столиці. Всього в місті розгорнули роботу 436 таких пунктів. Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив в ефірі телеканалу "Київ".

"У столиці працюють 436 пунктів обігріву. Усі вони забезпечені генераторами. Люди можуть там зігрітися, зарядити гаджети", - зазначив Віталій Кличко.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися