"Пункт Незламності" обладнали у Київському СІЗО: мережа відреагувала з гумором

У коментарях до публікації користувачі мережі відреагували з гумором

У Київському СІЗО обладнали "Пункт Незламності". Про це Державна установа "Київський слідчий ізолятор" повідомила на своїй Facebook-сторінці.

"Пункт Незламності – це місце вашої безпеки під час тривалого відключення електроенергії чи тепла. У ньому є електрика, тепло, інтернет та альтернативне живлення. Пункт Незламності державної установи "Київський слідчий ізолятор" знаходиться за адресою: м. Київ, вул. Дегтярівська, 13, в приміщенні для прийому громадян, функціонує цілодобово та безкоштовно", - йдеться у повідомленні.

У коментарях до публікації користувачі мережі відреагували з гумором:

- Як один із гостей "Пункту незламності" у 2010-11 рр., підтверджую - кращого місця для роздумів на тему темряви і світла не знайти. А, взагалі, чудова ідея. Без іронії. Але трішки генератор в кімнаті напружує

- А на 15 діб залишитись можна?

- Це "Пункт незламності" рівень бос

- А якщо піднатиснути, то дуже навіть "пункт зламності"

- Це топ. А звідти випускають?

- Я розумію, що є певні традиції, але генератор краще винести на вулицю

- А як до вас потрапити? Розбити вітрину достатньо? Чи треба щось вкрасти з супермаркету?

- Хороша спроба, але ні.

Кличко розповів, скільки мешканців Києва вже скористалися пунктами обігріву. До столичних пунктів обігріву звернулися понад 3600 мешканців столиці. Всього в місті розгорнули роботу 436 таких пунктів. Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив в ефірі телеканалу "Київ".

"У столиці працюють 436 пунктів обігріву. Усі вони забезпечені генераторами. Люди можуть там зігрітися, зарядити гаджети",- зазначив Віталій Кличко.

Генератори, теплі ковдри та навіть кінотеатр: як виглядає пункт обігріву в Києві (ФОТО). КМДА опублікувала фото пункту обігріву в одному з районів міста. На фото можна побачити генератори, їдальню, пральні машини, кухонні прилади, запас їжі та медикаментів, ковдри та одяг, укриття та навіть кінотеатр.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися