Литва передала Бучі рації на випадок повного блекауту

Раніше місто-побратим Бучі Паланга вже передавало 12 рацій "Моторола"

Литовське місто-побратим Паланга передало Бучі рації "Моторола" для безперебійної роботи служб критичної інфраструктури у разі блекауту. Про це повідомляє пресслужба Бучанської міської ради.

Литовське місто-побратим Паланга подарувало Бучанській громаді 10 рацій "Моторола". Вони потрібні для роботи ключових служб в умовах повної відсутності електроенергії. У Бучанській міськраді зазначили, що раніше Паланга вже передавала таку допомогу – 12 рацій.

"Раніше наші литовські друзі вже передавали 12 таких рацій. Вони необхідні у випадку повного блекауту, бо тоді всі ключові служби зможуть бути на зв’язку", - йдеться у повідомленні.

Нагадуємо, що вишки мобільного зв’язку у Бучі під’єднали до генераторів. Чотири вишки мобільного зв’язку в Бучі під’єднали до резервного живлення. Процес заживлення інших вишок триває.

"Оператори обіцяють, що під час можливого блекауту ми зможемо здійснювати дзвінки, де є покриття мережі заживлених вишок. Ці вишки мобільного зв’язку тепер приєднані до генераторів. Цього, ймовірно, буде недостатньо для підтримки мобільного інтернету, але вистачить для звичайних телефонних переговорів", - повідомив Бучанський міський голова Анатолій Федорук.

Представники Світового Банку на власні очі побачили знеструмлену Бучу після ракетної атаки. Делегація Світового Банку відвідала Бучу. Анна Б’єрде, віце-президент СБ у справах країн Європи та Центральної Азії, на власні очі побачила знеструмлене місто після ракетної атаки росіян.

Читайте также