Дві станції метро відкрили у Києві: графік роботи

Як працюватимуть станції

Станції метро "Хрещатик" та "Майдан Незалежності", а також пересадочний вузол між ними запрацювали для перевезень пасажирів. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Київського метрополітену.

За даними підприємства, станція метро "Хрещатик" поки працюватиме на один вестибюль у напрямку вулиці Хрещатик. Вестибюлі з виходами до вулиць Інститутської та Городецького залишаються зачиненими.

Станції метро "Хрещатик" та "Майдан Незалежності" працюватимуть в такому графіку:

·       "Хрещатик" із 5:40 до 21:35;

·       "Майдан Незалежності" із 5:38 до 21:38.

Поки що у Києві залишаються зачиненими дві станції червоної лінії метрополітену це – "Дніпро" та "Гідропарк".

Сьогодні вранці через різкі перепади напруги в метро Києва тимчасово змінили рух поїздів червоною лінією та призупиняли рух наземною ділянкою. Станції "Лісова", "Чернігівська" "Дарниця" та "Лівобережна" тимчасово зачиняли на вхід. За годину рух поїздів метро на всіх лініях відновили. Також запрацювали на вхід станції “Лісова”, “Чернігівська”, “Дарниця” та “Лівобережна”. Енергетики ліквідували всі несправності.

Нагадаємо, на станції кільцевої електрички Київ-Дніпровський планують провести ремонт через дуже багато скарг від пасажирів. Зокрема, люди скаржаться на відсутність навісів для очікування на платформі. За всю історію залізничну станцію Київ-Дніпровський перейменовували кілька разів — від роз'їзду Микільська Слобідка та Виґурівщина і до сучасної назви. Сучасну назву станція Київ-Дніпровський має з 1974 року. В середині 1970-х років на цій станції побудували відстійник для туристичних поїздів. Поруч з цими платформами обладнали відповідну інфраструктуру – вбиральні, душ, пральню та їдальню.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що між Києвом та Ізюмом відновили курсування пасажирських поїздів. Перший рейс вирушив зі столиці 17 листопада. Поїзд з Києва прямує через Полтаву, Харків, Балаклію та інші міста. Поїзд №112/111 Київ — Ізюм вирушає зі столиці о 22:55 і прибуває в Ізюм о 12:00. У зворотному напрямку, з Ізюма, поїзд вирушає 18:22 і прибуває до Києва о 06:10.  

Читайте також, як фан-спільнота кільцевої електрички пожартувала про відкриття нових станцій у Києві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися