Через відсутність напруги змінився маршрут поїзду Запоріжжя — Київ

Про що варто знати пасажирам

Через відсутність напруги в контактній мережі поїзд №276 Запоріжжя — Київ затримується та прослідує зміненим маршрутом. Про це пасажирів попередили в "Укрзалізниці", передають "Коментарі".

За даними перевізника, пасажири, які мали сісти на цей рейс по станціям Нікополь, Чортомлик та Апостолове, будуть підхоплені іншим рейсом і потім пересаджені на поїзд №75 Кривий Ріг — Київ. Пасажирів закликали уважно слідкувати за оголошеннями на вокзалах.

Нагадаємо, у Києві на новорічні та різдвяні свята курсуватиме казковий ретро-поїзд на паровозній тязі. Проїхати екскурсійним маршрутом по столиці можна буде три вікенда поспіль — 24, 25 та 31 грудня, а також 1, 7 та 8 січня. У складі поїзда буде два старовинні паровози і п'ять пасажирських вагонів, серед яких вагон-буфет. Мандрівка триватиме трохи більше години. На вокзалі пасажирів ретро-поїзду зустрінуть казкові помічники Святого Миколая, а у вагонах вихованці Київської дитячої залізниці проведуть цікаву екскурсію про історію Києва.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що між Києвом та Ізюмом відновили курсування пасажирських поїздів. Перший рейс вирушив зі столиці 17 листопада. Поїзд з Києва прямує через Полтаву, Харків, Балаклію та інші міста. Поїзд №112/111 Київ — Ізюм вирушає зі столиці о 22:55 і прибуває в Ізюм о 12:00. У зворотному напрямку, з Ізюма, поїзд вирушає 18:22 і прибуває до Києва о 06:10. 

Читайте також, що в Сирецькому парку почав курсувати Полярний експрес.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися