Мешканців Києва та Київській області попередили про вибухи

Про що варто знати

У Києві та Київській області сьогодні, 27 грудня, буде чутно вибухи. Про це мешканців попередили у Київській обласній військовій адміністрації, передають "Коментарі".

"У Вишгородському районі сьогодні, 27 грудня, проводяться навчання для саперів. Серед запланованих заходів – відпрацювання навичок вилучення та ліквідації вибухонебезпечних предметів. Тому в деяких громадах області можливо чути звуки вибухів", — повідомили в Київській обласній військовій адміністрації.

Киян та мешканців регіону закликали зберігати спокій та дотримуватися правил безпеки, а під час повітряної тривоги негайно переходити до укриттів.

"Сьогодні на північній околиці столиці  буде гучно. У Вишгороді проводять навчання саперів. Бійці відпрацьовуватимуть навички вилучення та ліквідації вибухонебезпечних предметів. Тому в деяких громадах лунатимуть звуки вибухів", — попередили у військовій адміністрації Києва.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві на станції метро "Лісова" чоловік потрапив під поїзд. Через надзвичайну ситуацію рух поїздів метро червоною лінією тимчасово відбувався від станції "Академмістечко" до станції "Дарниця". Чоловіка затиснуло між платформою та потягом. Тіло загиблого рятувальники діставали годину.

Днями в Дарницькому районі Києва на житловому масиві Осокорки стався вибух в приватному житловому будинку. Після вибуху в двоповерховій приватній садибі, розташованій на вулиці Садовій, сталася пожежа. Вибухнула невідома речовина, через що житловий будинок зазнав значних руйнувань. Рятувальникам довелося розбирати зруйновані вибухом обвалені конструкції. 

Нагадаємо, в Броварах стався вибух на виробничому підприємстві. На заводі з виробництва пластикових вікон вибухнув твердопаливний котел. Внаслідок вибуху від отриманих травм загинули на місці двоє чоловіків віком 38 і 43 років. Також постраждав 67-річний заступник директора виробництва. Його з опіками доставили до Броварської лікарні.

Окрім того, в Броварах в одній з багатоповерхівок житлового комплексу "Лісовий квартал" вибухнув газ в салоні лазерної епіляції. Після вибуху в підвальному приміщенні багатоповерхового житлового будинку на вулиці Київській, 247 сталася пожежа.  

Читайте також, що на заводі в Голосіївському районі Києва стався вибух.

Джерело: https://t.me/kyivoda/7660


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися