У Києві повернулися до графіків стабілізаційних відключень світла

Подробиці розповіли в ДТЕК

Спільними зусиллями енергетикам вдалося провести технічні роботи, що дозволили стабілізувати ситуацію в Києві та повернутися до графіків відключення світла. Про це повідомили в компанії "ДТЕК Київські електромережі", передають "Коментарі".

За даними оператора розподілу електроенергії, сьогодні, 30 грудня, у Києві запровадили графіки стабілізаційних відключень, з якими можна ознайомитись за посиланням.

"Зможемо їх дотримуватись у разі, якщо не буде нових атак. Разом з тим, після того, як світло з’явилось всі одночасно вмикають велику кількість енергоприладів. Через це виникає багато аварій на розподільчих мережах. Наші бригади в режимі 24/7 проводять ремонти і відновлюють постачання світла", — заявили в ДТЕК.

Киян закликали відразу після того, як світло з’явилось, вмикати енергоємні прилади по черзі – спочатку скористатись одним, потім відключити його і користуватись іншим. Це допоможе уникнути аварій та зберегти світло.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Міністерстві енергетики України заявили, що в разі відсутності нових ворожих обстрілів та пошкоджень енергосистеми, українці зможуть зустріти Новий рік із електрикою, однак вірогідність повітряних атак на об’єкти енергетики у Києві та в регіонах досить висока. В ЗСУ зазначили, що російські окупанти під час повітряних атак змінили тактику та найбільше цілять крилатими ракетами по об'єктах паливно-енергетичного сектору поблизу Києва та у столиці.

Читайте також, що розповіли про підсумки ракетної атаки на Київ 29 грудня у військовій адміністрації.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися