Після ракетних обстрілів у Києві змінили рух метро

Що відомо про курсування транспорту

У Києві після ракетних обстрілів рух поїздів червоною лінією метро здійснюється від станції "Академмістечко" до станції "Арсенальна". Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію перевізника.

"Обмеження застосовані для здійснення перевірки відкритої ділянки лінії на наявність залишків від уламків ракет. На місце виїхали фахівці. Про відновлення руху червоною лінією повідомимо додатково", — заявили в комунальному підприємстві "Київський метрополітен".

Внаслідок ракетного обстрілу Києва в суботу, 31 грудня, загинув літній чоловік, є постраждалі у двох місцях вибухів у Солом’янському районі. Одна людина — вкрай важкому стані.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві не скасовуватимуть комендантську годину під час новорічних свят. Через війну великих святкувань у столиці в Новий рік та на Різдво не проводитимуть. Головна ялинка країни, встановлена в столиці на Софійській площі, сяятиме протягом дня в Новий рік, 31 грудня, та на Різдво. Новорічне дерево прикрашене енергоефективними гірляндами та живиться від генератора. Святкову ілюмінацію на ялинці також вмикатимуть у Києві щодня з 17:00 до 21:00.

Нагадаємо, у Києві на новорічні та різдвяні свята курсуватиме казковий ретро-поїзд на паровозній тязі. У складі поїзда два старовинні паровози і п'ять пасажирських вагонів, серед яких вагон-буфет. Мандрівка триває трохи більше години. На вокзалі пасажирів ретро-поїзду зустрінуть казкові помічники Святого Миколая, а у вагонах вихованці Київської дитячої залізниці проведуть цікаву екскурсію про історію Києва.

Читайте також, що в Сирецькому парку почав курсувати Полярний експрес.

Читайте также