Обмежать і перекриють: як працюватиме транспорт Києва на свята

На час святкувань у центрі столиці буде змінено низку маршрутів наземного громадського транспорту

Метро Києва на Новий рік буде працювати довше, а деякі вулиці будуть перекриті для наземного транспорту. Про це повідомили в прес-службі КМДА.

У новорічну ніч з 31 грудня на 1 січня весь громадський транспорт, у тому числі і метро працюватиме на три години довше, щоб забезпечити максимально комфортне пересування киян і гостей столиці. Крім того, у Київській держадміністрації повідомили, що буде організовано перевезення людей маршрутами, які проходять біля станцій метрополітену, після проходження останніх поїздів метро.

Станція метро Золоті ворота може бути тимчасово закрита на час святкових гулянь на Софійській площі. Такі заходи можуть бути вжиті 24 і 31 грудня, а також 1 і 7 січня. А ось київський фунікулер в ніч з 31 грудня на 1 січня буде працювати цілодобово.

Крім того, на час святкувань у центрі столиці буде змінено низку маршрутів наземного громадського транспорту. Це пов'язано з обмеженням дорожнього руху на деяких центральних вулицях.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", у новому Генплані хочуть закласти п’яту гілку метро у Києві. У проекті нового Генплану передбачено розвиток транспортної інфраструктури, а саме – швидкісного рейкового транспорту. Хочуть продовжувати існуючі лінії метро. Крім цього мають нарешті добудувати метро на Троєщину в межах Подільсько-Вигурівської лінії.

Джерело: https://kyivcity.gov.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися