На Київщині росіянин розмалював паспорт у національну символіку України (ФОТО)

Подробиці розповіли прикордонники

На Київщині виявили росіянина з розмальованим у національну символіку України паспортом. Про це розповіли в Державній прикордонній службі України, передають "Коментарі".

За даними прикордонників, іноземець 1984 року народження перевищив термін перебування в Україні. Під час розмови з українськими прикордонниками росіянин заявив, що повертатися в Росію не хочу.

"Під час перевірки його закордонного паспорта прикордонники виявили "народну творчість". У своєму російському паспорті громадянин намалював прапор України з написом "Україна понад усе" та написав славнозвісну фразу "путін х..ло". Графу "громадянство" чоловік взагалі закреслив", — заявили в Держприкордонслужбі України.

Затриманого росіянина прикордонники передали співробітникам Національної поліції України для подальшої перевірки.

Нагадаємо, днями Київські митники вилучили з міжнародних відправлень пів десятка монет часів Римської імперії. Старовинні монети відправляли двоє чоловіків з Хмельницького. Посилки прямували до Канади, США та Чилі. У міжнародних відправленнях знаходилося 48 монет різного віку, найстаршій з яких — майже дві тисячі років. Всі монети мають історичну цінність.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Київська митниця передала до музею рідкісну ікону. Дерев’яна святиня виготовлена у ХІХ столітті. Старовинна річ має культурну цінність та історичне значення. Ікону "Свята Новозавітна Трійця" ("Батьківство") намагався відправити до США мешканець Харкова. Схованку зі святинею чоловік зробив всередині DVD-пристрою.

Читайте також, як на в’їзді в Київ затримали проросійського священика з Харкова.

Читайте также