На Київщині два дні планують відключати світло (АДРЕСИ)

Де тимчасово не буде електроенергії

Через ремонтні роботи у Вишгородському районі Київської області за кількома адресами тимчасово відключать світло. Про це попередили у Вишгородській міській раді, передають "Коментарі".

За даними мерії, відключення електроенергії відбудеться у Вишгороді протягом двох днів під час ремонту в електромережах для підвищення надійності електропостачання та попередження аварій.

"В електричних мережах ПрАТ "ДТЕК Київські регіональні електромережі" буде проводити ремонтні роботи  у мережах Вишгородського району", — йдеться в повідомленні Вишгородської міської ради.

У неділю, 8 січня, заплановані ремонтні роботи у Вишгороді з 11:00 по 15:30 за наступними адресами: Новопромислова, ТІЗ "Дідовиця", Ромашкова, Проммайданчик "Карат", СТ "Виноградар", МКМ "Телеком Лтд", Шолуденка, Проммайданчик ГАЕС, Дідовиця, Виноградна, Полунична, Малинова, Ягідна, Фруктова, Квітковий.

В понеділок, 9 січня, буде відключення електроенергії у Вишгороді з 09:30 по 15:30 на вулицях Мазепи, Ромашкова, Грушевського, Шолуденка.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Деснянському районі Києва облаштували величезне містечко незламності. Локація площею у 68 тисяч квадратних метрів облаштована на території "Даринку". Тут можна зігрітися та зарядити гаджети. Вже готово понад тисяча місць відпочинку, облаштовано Starlink-хаб, окремі зони для навчання та викладання. Окрім того, є простір на дві тисячі квадратних метрів для дітей, де малеча може розважитися та відволіктися. Територія на понад п’ять тисячі квадратних метрів передбачена для вигулу домашніх тварин. На території цього містечка незламності є кав’ярні та фуд-корт. Облаштовано кімнату матері та дитини, також є медпункт та працюють дві аптеки. Під час відключення світла безперервну роботу забезпечують потужні генератори.

Нагадаємо, Київ отримав дев’ять потужних генераторів від міста-побратима Оденсе, що в Данії. Один з генераторів встановлять у Київському геріатричному пансіонаті. Інші вісім генераторів встановлять в столичних котельнях для забезпечення осель мешканців Києва теплом під час відключень електроенергії. Окрім того, Канада виділить 115 мільйонів доларів для екстреного відновлення пошкоджених обстрілами російських окупантів енергетичних мереж Києва.

Читайте також, на яких станціях в столичному метро з'явилися сидіння, щоб перечекати повітряну тривогу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися