В Ірпені в’яжуть теплі шкарпетки для українських військових (ФОТО)

Що відомо про благодійний проєкт

В Ірпінському центрі позашкільної освіти в’яжуть теплі шкарпетки для українських військових. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію мерії Ірпеня та навчального закладу.

До благодійної акції з допомоги Збройним силам України запросили мешканців Ірпінської громади.

"Нав'язали — передали! Нехай ці шкарпетки не лише зігріють наших воїнів, а й передадуть нашу вдячність за можливість жити, працювати. З вірою в Перемогу!" — прокоментували оприлюднені фото в Ірпінському центрі позашкільної освіти.

Усіх охочих, хто має бажання навчитися чи приєднатися до благодійного проєкту, запросили відвідати Ірпінський центр позашкільної освіти щосуботи з 10:00. Детальнішу інформацію можна отримати за телефоном: (097) 598-56-36.

Нагадаємо, у Києві на потреби ЗСУ передали понад 900 одиниць військової амуніції, вилученої з незаконного використання гуманітарної допомоги, загальною вартістю вісім мільйонів гривень. В прокуратурі нагадали, що в столиці викрили двох підприємців на організації схеми продажу військової амуніції, ввезеної в України в якості гуманітарної допомоги. Бізнесмени ввезли в Україну з Польщі 1500 бронепластин та 300 балістичних шоломів. Однак відмовились безкоштовно передати їх ЗСУ та виставили на продаж за роздрібною ціною в мережі своїх магазинів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Ірпені забезпечили безперебійну роботу центральної каналізаційно-насосної станції (КНС) за допомогою потужного дизель-генератора. Обладнання комунальному підприємству "Ірпіньводоканал" передало Посольство України в Австрії за фінансової підтримки австрійської компанії Attensam. КНС, де встановили генератор, перекачує в Київ стоки з Ірпеня, Гостомеля, Бучі та Ворзеля. 



Читайте также