В поліції показали знищення боєприпасів окупантів на Київщині (ВІДЕО)

Як ліквідують знайдені ворожі снаряди

В Національній поліції України в Київській області оприлюднили відео знищення боєприпасів російської армії, які були виявлені в регіоні. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію регіональної поліції.

Керівник Національної поліції України в Київській області Андрій Нєбитов розповів, що на відео можна побачити артилерійські снаряди 203 калібру, які знайшли у Вишгородському районі, що знаходився під окупацією.

"Кожен із снарядів важить понад 100 кг. Нині боєприпаси знищені нашими вибухотехніками на полігоні у Бориспільському районі", — зазначив Нєбитов.

В поліції закликали українців бути обачними з підозрілими предметами, а в разі виявлення вибухонебезпечних снарядів, частин ракет, уламків дронів негайно телефонувати на спецлінію "102".

наслідки нічної атаки дронів-камікадзе на Київщині та оприлюднив фото пошкоджених 26 січня житлових будинків.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що під час потужного ракетного обстрілу Києва є постраждалі та загиблі. Мер столиці Віталій Кличко повідомив, що під час повітряної тривоги вибухи пролунали в Дніпровському районі Києва. В Голосіївському районі Києва внаслідок влучання ракети в нежитлову забудову є інформація про одного загиблого і двох поранених. Відомо, що загинув 55-річний чоловік. Постраждалих госпіталізували медики. У Київській міській військовій адміністрації заявили, що російські окупанти випустили в напрямку Києва щонайменше 15 крилатих ракет.

Нагадаємо, Київ виключили з зони можливих бойових дій. Таке рішення влади викликало багато запитань, заявив секретар Національної спілки журналістів України Сергій Лямець, передають "Коментарі". На його думку, міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук "зіграла на руку забудовникам", і це рішення — "яскравий факт для розслідування НАБУ".

Читайте також, що уламки збитих російських ракет знайшли в кількох районах Київщини. Є влучання в енергетичний об'єкт.

Читайте также