Автобуси у Києві змінили маршрути: що варто знати пасажирам

Як курсує громадський транспорт у столиці

У Києві в суботу, 4 лютого, низка автобусів змінили маршрути курсування. Про це пасажирів попередили в комунальному підприємстві "Київпастранс", передають "Коментарі".

За даними комунальників, через проведення продовольчих ярмарків у Києві змінили маршрути автобусів №6, №34-ТР, №44, №49, №61, №87 та №95. Ярмарки продуктів у столиці почали роботу на вулицях Йорданській, Лісківській та на бульварі Амвросія Бучми.

До закінчення ярмарків (орієнтовно до 18:00), рух низки маршрутів автобусів у Києві організовано за такою схемою:

·       №6 від Дарницької площі до вул. Милославської (без заїзду на вул. Лісківську та вул. Радунську);

·       №34-ТР по трасі: вул. Північна –  проспект Володимира Івасюка – вул. Левка Лук’яненка – проспект Володимира Івасюка – проспект Степана Бандери;

·       №44 від залізничної платформи Лівий берег до вул. Лісківської за діючим маршрутом, далі — вул. Радунська до вул. Милославської;

·       №49 від залізничної платформи Лівий берег до бульвару Амвросія Бучми за діючим маршрутом, далі — проспект Павла Тичини – Дніпровська набережна, далі за діючим маршрутом;

·       №61 від залізничної платформи Троєщина до вул. Милославської (без заїзду на вул. Лісківську);

·       №87 в напрямку руху до вул. Митрополита Андрея Шептицького від станції метро "Осокорки" до бульвару Амвросія Бучми за діючим маршрутом, далі — проспект Павла Тичини вул. Березняківська, далі за діючим маршрутом;

·       №95 в напрямку масиву Микільська Слобідка від залізничної платформи Лівий берег до вул. Юрія Шумського за діючим маршрутом, далі — проспект Павла Тичини – Дніпровська набережна, далі за діючим маршрутом.

Нагадаємо, столичний водоканал отримав від ЮНІСЕФ потужні генератори для забезпечення об’єктів інфраструктури у Києві автономними джерелами живлення. В "Київводоканалі" повідомили, що отримані від міжнародних партнерів генератори вже розподілили на водопровідні насосні станції у великих житлових масивах столиці. Це обладнання допоможе забезпечити роботу об‘єктів водопостачання у разі можливого блекауту та перебоїв з електроенергією.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Ірпені забезпечили безперебійну роботу центральної каналізаційно-насосної станції (КНС) за допомогою потужного дизель-генератора. Обладнання комунальному підприємству "Ірпіньводоканал" передало Посольство України в Австрії за фінансової підтримки австрійської компанії Attensam. КНС, де встановили генератор, перекачує в Київ стоки з Ірпеня, Гостомеля, Бучі та Ворзеля. 

Читайте також, що у Києві привласнили понад мільйон гривень під час закупівлі генераторів для укриттів в навчальних закладах столиці.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися