У Києві на місяць перекрили рух транспорту через аварію на колекторі

Де діють обмеження

У Києві через масштабну аварію на колекторі на місяць частково обмежили рух на вулиці Вадима Гетьмана у бік Шулявського мосту. Про це розповіли в Київській міській державній адміністрації (КМДА), передають "Коментарі".

За даними мерії столиці, на вулиці Вадима Гетьмана комунальне підприємство "Київводоканал" замінить майже сорок метрів колектора. На час робіт рух вулицею частково перекрили. Аварія сталась на каналізаційному колекторі на вулиці Вадима Гетьмана, 19. Комунальники планують замінити ділянку протяжністю майже сорок метрів. Роботи відбуватимуться на глибині шість метрів.

"Спеціалісти оперативно відключили пошкоджену ділянку колектора діаметром 500 мм і організували перекачку стоків за іншою схемою. Поки роботи триватимуть, водопостачання та водовідведення споживачів не припинятиметься", — заявили в КМДА.

На час ремонтних робіт частину автомобільної дороги довелось перекрити. Водіїв закликали врахувати це та запланувати альтернативні шляхи об'їзду. Аварійна бригада працює цілодобово. Враховуючи комплексність та складність робіт, орієнтовні терміни виконання ремонтних робіт становить близько чотирьох тижнів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Бучанському районі Київської області мікроавтобус збив велосипедиста та поїхав з місця ДТП. Про аварію у селищі Ворзель в поліцію повідомили очевидці. Мікроавтобус Mercedes-Benz Sprinter збив велосипедиста та зник із місця події. Медики доставили 36-річного потерпілого у тяжкому до лікарні. Врятувати чоловіка не вдалося, від отриманих травм він помер. Водія мікроавтобусу, який скоїв ДТП, затримали. 

Нагадаємо, в Київській області розслідують ДТП, в якій загинули двоє чоловіків. Смертельна аварія трапилась неподалік Києва. На автомобільній дорозі між селами Жукин та Воропаїв 37-річний водій автомобіля Opel не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу та з’їхав у кювет, де врізався в дерево. Внаслідок ДТП загинули 37-річний водій та 39-річний пасажир. Інший 27-річний пасажир отримав травми та госпіталізований до лікарні.

Крі того, в Деснянському районі Києва сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинув чоловік. На житловому масиві Троєщина на проспекті Червоної калини автомобіль Peugeot виїхав за межі проїзної частини, врізався в дерево та зачепив припаркований ЗІЛ. Внаслідок ДТП водій легкової автівки помер. Як пояснив патрульним пасажир легковика, водію, під час руху, стало зле й він не впорався з керуванням. Обставини смертельної ДТП на Троєщині з’ясовують слідчі.

Читайте також, як п'яна жінка-водій намагалася втекти від поліції на трасі Київ — Харків.

Читайте также