В ботанічному саду Києва помітили гарних птахів (ФОТО)

Оприлюднені фото, як виглядають красені

Національний ботанічний сад імені Гришка НАН України оприлюднив фото красенів-птахів, яких можна зустріти на території. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію закладу.

"Часто в нашому Саду можна зустріти зграю чижів, костогризів, чикотнів, снігурів... рідше омелюхів. І парочку яструбів, які тишком-нишком, за всім цим буйством спостерігають", — йдеться у дописі до оприлюднених фото.

Нагадаємо, на Київського міського голову Віталія Кличка подали заяву в Національне агентство з питань запобігання корупції через скандальну передачу в оренду землі в Оболонському районі столиці. Скандал виник через передачу в оренду землі в парку "Наталка". Подробиці — за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що величезну територію Чорнобильського радіаційно-екологічного біосферного заповідника намагалися привласнити. Подробиці розповіли у Київській обласній прокуратурі. За даними відомства, предметом судового спору стали три земельні ділянки загальною площею понад 29 тисяч гектарів.

Читайте також, що у Києві відбудеться масштабне святкування Масниці



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися