У Києві встановили інформаційні таблички про лебедів та качок (ФОТО)

Кожен може ознайомитися, як правильно годувати птахів

В Оболонському районі Києва встановили інформаційні таблички про качок та лебедів. Фото оприлюднені в соціальній мережі, передають "Коментарі".

За словами автора фото Олександра Філоненка, інформаційні таблички про птахів з’явилися в затоці Верблюд. Їх встановили фахівці Київського зоопарку.

"У Києві встановили інформаційні таблички про качок та лебедів. Чудова та корисна ініціатива. Фахівцям Київський зоологічний парк загальнодержавного значення шлю проміні добра і тепла, молодці. А всім комунальним інституції пропоную брати з цього приклад", — прокоментував автор фото.

На інформаційних табличках можна дізнатись, як правильно годувати птахів, яка їжа для них шкідлива та інші корисні поради.

Нагадаємо, Національний ботанічний сад імені Гришка НАН України оприлюднив фото красенів-птахів, яких можна зустріти на території. Зокрема, в столичному ботанічному саду часто можна побачити зграю чижів, костогризів, чикотнів та снігурів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що величезну територію Чорнобильського радіаційно-екологічного біосферного заповідника намагалися привласнити. Подробиці розповіли у Київській обласній прокуратурі. За даними відомства, предметом судового спору стали три земельні ділянки загальною площею понад 29 тисяч гектарів.

Читайте також, що у Києві відбудеться масштабне святкування Масниці



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися