У Києві посилили патрулювання парку "Наталка"

Рятувальники посилили патрулювання зони відпочинку "Наталка" у Києві

Рятувальники аварійно-рятувальної водолазної станції Київської служби порятунку через підвищення температури повітря посилили патрулювання зони відпочинку "Наталка". Про це повідомляє КАРС "Київська служба порятунку".

В останні дні спостерігається підвищення температури повітря, що впливає на стан та міцність криги. Також зафіксовано факти, коли рибалки провалювалися крізь лід. Для запобігання надзвичайних ситуацій і забезпечення безпеки на водоймах рятувальники аварійно-рятувальної водолазної станції КАРС "Київська служба порятунку" посилили патрулювання берегової смуги зони відпочинку "Наталка".   

Рятувальники наголошують, що при температурі вище нуля вихід на кригу та риболовля становлять надзвичайну загрозу для життя та здоров’я громадян. Попри регулярні нагадування про небезпеку виходу на кригу чимало людей, особливо рибалок, ігнорують ці застереження.

Із міркувань безпеки громадян закликають не тільки утриматися від виходу на лід, а й подбати про те, щоб діти самостійно не виходили на водойми. Важливо пам’ятати, що необачність і неуважність можуть призвести до трагічних наслідків.

Нагадуємо, що рятувальники Київської служби порятунку прибрали дерево, яке через сильний вітер впало на автомобіль у Святошинському районі.

Нагадаємо, на Київського міського голову Віталія Кличка подали заяву в Національне агентство з питань запобігання корупції через скандальну передачу в оренду землі в Оболонському районі столиці. Скандал виник через передачу в оренду землі в парку "Наталка". Подробиці — за посиланням. У Київській міській раді стверджують, що землю передали в оренду цілком законно.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


ККК

21 лютого 2023, 18:30

Какая безответственность оставлять раков без пропитания! А идиоты которые лезут при плюсе на лед, да кому они нужны!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися