До Центру порятунку тварин під Києвом евакуювали двох левів (ФОТО)

Подробиці розповіли зоозахисники

До Центру порятунку диких тварин, розташованому у Борисполі, евакуювали двох левів з Київської області. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію закладу.

За даними зоозахисників, самка та самець мають проблеми зі здоров'ям через неправильне харчування. Левиця знаходиться у вкрай важкому стані та не стає на лапи. Ситуація ускладнена важким психологічним станом левиці, адже лев забрав контроль над усією територією. Він тіснив самку, яка врешті перестала ходити та постійно лежала, отримавши пролежні.

"Тваринам необхідний догляд, ветеринарне обстеження, збалансоване харчування та лікування, які їм нададуть у Центрі порятунку диких тварин", — зазначили в організації.

У Центрі порятунку диких тварин додали, що до важкого стану левів довело утримання в неналежних умовах та байдужість. Інші подробиці у закладі не повідомили.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Борисполі рятують білого тигра, якого евакуювали з Харківської області. Хижак потрапив до Центру порятунку диких тварин в надтяжкому стані. Тигр був хворий та слабкий, шерсть в деяких місцях зовсім випала. Знесилена та налякана тварина кидалася на їжу з неймовірною жагою. Зараз тигр отримує необхідну медичну допомогу, лікування, турботу та повноцінний раціон у Центрі порятунку диких тварин.

Нагадаємо, в Центрі порятунку диких тварин, розташованому в Борисполі, врятували знесилених коней, яких вивезли з зони бойових дій на Донбасі. Ці коні стали жертвами російського тероризму. Семеро мали бути евакуйовані з Вугледара на Донеччині до Івано-Франківська, але змучені війною тварини ледь доїхали до Києва, троє попадали від знесилення.

Читайте також, як під Києвом врятували лева з зони бойових дій на Донбасі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися