Мешканців Гостомелю забезпечили дровами (ФОТО)

Хто отримав допомогу

У Гостомелі цього тижня забезпечили опалювальними матеріалами тих, хто цього потребував. Про це повідомили у Гостомельській селищній військовій адміністрації, передають "Коментарі".

За даними відомства, дрова отримали 35 родин, а також військові Національної гвардії, які базуються та території Гостомельської територіальної громади. Опалювальні матеріали також отримав учнівських хаб, де наразі живуть та працюють вчителі. Завдяки цій допомозі мешканці Гостомельської громади зможуть підтримувати комфортну температуру в оселях.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області побільшало випадків шахрайства під час закупівлі деревини. Шахраї активізувалися на фоні потреб громадян в умовах війни. Наразі у відомих соціальних мережах став розповсюдженим псевдопродаж деревини. В поліції Київської області оприлюднили корисні поради, як не дати ошукати себе під час онлайн-замовлення деревини.

Нагадаємо, Національний заповідник "Києво-Печерська лавра" забезпечили безперебійним електропостачанням під час відключення світла в столиці. На даху будівлі лаври встановили електростанцію з 194 сонячними панелями. В зимовий сонячний день сонячна станція дозволяє економити електроенергію від 30 кВт на годину. 

Окрім того, у Києві встановили потужну сонячну електростанцію. Резервне джерело енергії з’явилося у Святошинському психоневрологічному інтернаті. Цю унікальну сонячну електростанцію Київ отримав як гуманітарну допомогу від французьких партнерів. Альтернативні джерела світла дозволяють почуватися комфортно майже 700 жінкам, які зараз проживають у Святошинському інтернаті, та стабільно працювати персоналу.

Читайте також, що у Києві в одній з багатоповерхівок встановили сонячні панелі.

Читайте также