На Київщині частково відключать газ: де та коли

Де тимчасово не буде газопостачання

У Білій Церкві через ремонтні роботи кілька вулиць міста тимчасово будуть без газу. Про це попередили споживачів в АТ "Київоблгаз", передають "Коментарі".

За даними підприємства, сьогодні, 27 лютого, припинили газопостачання у провулку Козачої Ради (до перейменування – Докучаєва). Буде припинено подачу газу у вівторок, 28 лютого, в 30 квартирах будинку на площі Соборна, 1/11. В середу, 1 березня, газопостачання перекриють 43 споживачам на вулиці Тімірязєва та 13 абонентам на вулиці Таращанська. Пуск газу будуть проводити поетапно після завершення ремонтних робіт.

Нагадаємо, Національний заповідник "Києво-Печерська лавра" забезпечили безперебійним електропостачанням під час відключення світла в столиці. На даху будівлі лаври встановили електростанцію з 194 сонячними панелями. В зимовий сонячний день сонячна станція дозволяє економити електроенергію від 30 кВт на годину. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві встановили потужну сонячну електростанцію. Резервне джерело енергії з’явилося у Святошинському психоневрологічному інтернаті. Цю унікальну сонячну електростанцію Київ отримав як гуманітарну допомогу від французьких партнерів. Альтернативні джерела світла дозволяють почуватися комфортно майже 700 жінкам, які зараз проживають у Святошинському інтернаті, та стабільно працювати персоналу.

Окрім того, у Києві в одному з багатоповерхових житлових будинків встановили сонячні панелі, що дозволяють забезпечити роботу теплопункту в умовах відключення електроенергії. Загальна вартість виконаних енергоефективних робіт в будинку на вулиці Велика Васильківська склала 2,5 мільйони гривень. Більшість цієї суми ОСББ компенсують зі столичного бюджету.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися