У Гостомелі розчистили від сміття струмок (ФОТО)

Як виглядає водойма

У Гостомелі провели очищення струмка від будівельного сміття. Про це повідомили у Гостомельській селищній військовій адміністрації, передають "Коментарі".

Під час відбудови Гостомельської громади до води вітром було занесено залишки відходів будівельного сміття. Роботи з очищення струмка Рокач у Гостомелі провели працівники комунального підприємства "Благозеленбуд". У Гостомельській селищній військовій адміністрації оприлюднили фото очищеної водойми.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Голосіївському районі Києва зелена зона та частина парку опинилися під загрозою забудови. На земельній ділянці поряд з Голосіївським парком планують побудувати житловий комплекс. На землю претендує забудовник ТОВ "Молодіжний житловий комплекс "Оболонь".

Нагадаємо, на Київського міського голову Віталія Кличка подали заяву в Національне агентство з питань запобігання корупції через скандальну передачу в оренду землі в Оболонському районі столиці. Скандал виник через передачу в оренду землі в парку "Наталка". Подробиці — за посиланням. У Київській міській раді стверджують, що землю передали в оренду цілком законно.

Читайте також, що на річці Ірпінь почали створювати ландшафтний заказник.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Почистили)))

28 лютого 2023, 16:25

Просто пиздато)))

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися