У Київській області частково відключили опалення та воду

Що відомо про ситуацію

У Броварах тимчасово відключили опалення та воду за кількома адресами. Про це повідомив Броварський міський голова Ігор Сапожко, передають "Коментарі".

За його словами, через проведення ремонтних робіт на теплових мережах тимчасово відключено теплопостачання багатоквартирного житлового будинку на Ярослава Мудрого, 53 та нежитлове приміщення на Ярослава Мудрого, 51. Окрім того, по централізованому водопостачанню у Броварах перекрили житлові будинки на вулиці Ярослава Мудрого 55, 57 та вулиці Степана Бандери 1, 3, 5 у зв’язку з пошкодженням водопровідних мереж. Орієнтовне відновлення послуг близько 20:00, поінформував мер Броварів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Київщина може стати пілотним регіоном для участі в ініціативі Євросоюзу щодо "зеленої" відбудови міст. Мова йде про комплекс робіт – від проєктування реконструкції до сонячних панелей та фарб, використаних під час реставраційних і будівельних робіт.

Нагадаємо, у Києві вдосконалюють систему оповіщення населення про надзвичайні ситуації. Працювати над змінами в системі оповіщення населення про надзвичайні ситуації розпочали до повномасштабного вторгнення російських окупантів в України. За зразок взяли системи, що працюють у США, Німеччині та Польщі. Перші об’єкти реконструйованої системи у Києві вже протестували у Деснянському районі столиці. Загалом у Києві передбачено встановити 630 точок сповіщення. Загальна вартість оновлення системи оповіщення населення становить близько 400 мільйонів гривень. Всі ці роботи у Києві планують завершити до кінця 2024 року.

Читайте також, що у гуртожитку в Києві прогримів вибух та сталася пожежа.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися