Унікальну композицію з мільйонів тюльпанів створюють під Києвом (ФОТО)

Квіткова експозиція присвячена українській мужності

У парку сімейного відпочинку "Добропарк" готують до відкриття нового сезону унікальну композицію з мільйонів тюльпанів. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію закладу.

У "Добропарку" обіцяють відвідувачам прогулянку по килиму з мільйонів тюльпанів. Сезон тюльпанів триватиме з 27 квітня до 21 травня. За цей час у "Добропарку" розквітнуть три мільйони тюльпанів 136 сортів. Один з них буде особливим.

"Разом із нашими голландськими партнерами ми розробили унікальний тюльпановий мікс "Українська мужність", який символізуватиме незламність, мужність та силу нашого народу", — розповіли у парку сімейного відпочинку "Добропарк".

Окрім того, відвідувачам обіцяють ще шість неймовірних локацій, серед яких гіацинти, нарциси і крокуси будуть доповнювати квітковий рай з тюльпанів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що величезну територію Чорнобильського радіаційно-екологічного біосферного заповідника намагалися привласнити. Подробиці розповіли у Київській обласній прокуратурі. За даними відомства, предметом судового спору стали три земельні ділянки загальною площею понад 29 тисяч гектарів.

Нагадаємо, у Києві планують створити ландшафтний заказник місцевого значення "Труханів острів-1" на площі у понад 310 гектарів, щоб врятувати територію від забудови. Екологи наголосили, що Труханів острів є останнім островом у Києві на Дніпрі, який не має охоронного заповідного статусу. Подробиці — в нашому матеріалі.

Читайте також, як у Києві захистили від забудови величезний заказник на Троєщині.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися