Роботи з озеленення території розпочали під Києвом (ФОТО)

Як та де відновлюють благоустрій територій

У Бучі цими вихідними розпочали роботи з озеленення однієї з найбільш постраждалих під час бойових дій вулиці. Про це розповіли в Бучанській міській раді, передають "Коментарі".

За даними мерії, працівники комунального підприємства "Бучазеленбуд" займаються висадкою кущів, кронуванням та формуванням дерев. Роботи виконують в рамках проекту оновлення вулиці Вокзальної, яка зазнала найбільших руйнувань в перші дні повномасштабного вторгнення російських окупантів. Роботи з благоустрою Бучі триватимуть й надалі, щоб повністю відновити озеленення міста.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що через ремонтні роботи у Бучі частиною вулиці Вокзальної обмежили рух транспорту. Рух транспорту обмежили від перехрестя з вулицею Південною до перетину з вулицею Яблунською. Рух ділянкою вулиці Вокзальної відновлять після завершення ремонтних робіт. Скільки часу триватиме ремонт поки що невідомо. В Бучанській міській раді оприлюднили схему тимчасового об’їзду.

Нагадаємо, в парку під Києвом готують до відкриття нового сезону унікальну композицію з мільйонів тюльпанів. Сезон тюльпанів триватиме з 27 квітня до 21 травня. За цей час у "Добропарку" розквітнуть три мільйони тюльпанів 136 сортів. Один з них буде особливим — унікальний тюльпановий мікс "Українська мужність". Окрім того, відвідувачам обіцяють ще шість неймовірних локацій, серед яких гіацинти, нарциси і крокуси будуть доповнювати квітковий рай з тюльпанів.

Читайте також, що у Бучі розпочався капітальний ремонт початкової школи.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися