Мешканців Київської області попередили про гучні вибухи

Що потрібно знати

У Київській області сьогодні, 7 березня, лунатимуть гучні вибухи. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської обласної військової адміністрації.

За даними відомства, на території Білоцерківського району Київської області сьогодні будуть проводити планові вибухові роботи.

"В Ольшаницькому родовищі гранітів, що знаходиться на території Рокитнянської громади, заплановано проведення вибухових робіт. Вони пов'язані з технологічними процесами", — заявили у військовій адміністрації Київської області.

Нагадаємо, у Києві вдосконалюють систему оповіщення населення про надзвичайні ситуації. Працювати над змінами в системі оповіщення населення про надзвичайні ситуації розпочали до повномасштабного вторгнення російських окупантів в України. За зразок взяли системи, що працюють у США, Німеччині та Польщі. Перші об’єкти реконструйованої системи у Києві вже протестували у Деснянському районі столиці. Загалом у Києві передбачено встановити 630 точок сповіщення. Загальна вартість оновлення системи оповіщення населення становить близько 400 мільйонів гривень. Всі ці роботи у Києві планують завершити до кінця 2024 року.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Печерському районі Києва прогримів вибух та сталася пожежа в гуртожитку на вулиці Предславинській, 34. По прибуттю рятувальники з’ясували, що пожежа виникла в одній із квартир на третьому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку. Пожежа супроводжувалась сильним задимленням.

Читайте також, що у Києві після вибуху сталася масштабна пожежа у приватному житловому будинку.

Джерело: https://t.me/kyivoda/8634


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися