Ситуація з відключеннями світла у Києві та області змінилась

Що про наслідки ракетних атак розповіли енергетики

У Києві та Київській області через потужні ракетні атаки російських окупантів застосували екстрені відключення світла. Про це розповіли в компаніях "ДТЕК" та "Укренерго", передають "Коментарі".

За даними компанії "ДТЕК", російські окупанти атакували три теплоелектростанції в Україні. Через ракетну атаку у Києві, Київській, Одеській та Дніпропетровській областях ввели екстрені відключення електроенергії. Люди не постраждали, але три ТЕС, які належать компанії "ДТЕК Енерго", пошкоджені.

У Києві через екстрені відключення електроенергії не змогли забезпечити опаленням 40% споживачів. Згодом у столиці відновили стабільну роботу інфраструктури.

"Скасовані екстрені відключення світла. Однак через перенавантаження однієї з ліній екстрені відключення ще діють в частині Голосіївського, Солом'янського та Святошинського районів", — заявили у військовій адміністрації Києва.

В компанії "ДТЕК Київські регіональні електромережі" додали, що на Київщині також скасували екстрені відключення світла.

"Вранці 9 березня через масовані ракетні атаки в Київській області запроваджувалися екстрені вимкнення електроенергії. Мета превентивного кроку – зменшити навантаження на мережу та уникнути значних пошкоджень енергетичної інфраструктури", — пояснили в "ДТЕК Київські регіональні електромережі".

Нагадаємо, у Києві внаслідок ракетного обстрілу російських окупантів є влучання в об’єкт інфраструктури у Голосіївському районі столиці. У Святошинському районі Києва уламками ракети поранено три людини. Їм надали медичну допомогу. Також рештки збитої ракети пошкодили автомобілі. Під час ракетної атаки в столиці частково задіяли екстрені відключення електроенергії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Печерському районі Києва прогримів вибух та сталася пожежа в гуртожитку на вулиці Предславинській, 34. По прибуттю рятувальники з’ясували, що пожежа виникла в одній із квартир на третьому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку. Пожежа супроводжувалась сильним задимленням.

Читайте також, що у Києві після вибуху сталася масштабна пожежа у приватному житловому будинку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися